nenalivet

Alla inlägg under december 2014

Av Eva-Lena Wiberg - 20 december 2014 22:28

Absolut inte! Men idag blev jag nog tagen för det.Vi hade varit och handlat all julmat på City Gross,jag mannen & mamma. Blev så trötta så vi bestämde att vi skulle köpa hem mat från Max drive-in.(jag hade betalt all julmat)

När vi satt i kassaluckan och tjejen pratade med Kent om vad vi beställt och vad det kostade så frågade mamma från baksätet vad hon skulle betala.

Hon e gammal o hör väääldigt dåligt.-Vi tar det ikväll.sade jag typ 3 ggr. och hon hörde inte.

-VI GÖR UPP IKVÄLL!!! skrek jag då just som Kent snackade med tjejen i luckan.

Hon tittade ut och ner på mig och såg vettförskrämd ut.-Vaa?

-Nej,nej! Det var inte till dig.Det var till mamma i baksätet,sa jag.

-okeeej,,, sa stackars flickan.Så jag behöver inte vara rädd här ikväll då?

Då fick jag att skrattanfall så jag höll på att mula.-Neej Jag lovar att inte komma hit ikväll.

& jag skrattade så jag låg och fick kramp.Likaså Kent.Vi HAR lite annorlunda humor! Men stackars flickan låste nog dörren noga ikväll.

Av Eva-Lena Wiberg - 19 december 2014 16:08

Är och har varit mycket snack om Ryssland och deras "intrång" i Sverige nu.I våra vatten,luftrum osv.Nu senast var det väl nåt om telefonavlyssning,,,

Inte utan att man blir nojjig.

För några år sedan slängde jag mig in i en taxi och sa något i stil med-Faan,vad det regnar!Har ju regnat konstant i två veckor nu! Taxichauffören tittar på mig med sammanbiten min och säger-Ja!Det är de där jävla Ryssarnas fel!

-Okeeej,,,Jag flyttade mig lite längre ifrån honom och tänkte att Jösses!Han är ju tokigare än vad JAG är!

Hela hemfärden satt jag och blängde på honom från sidan och försökte diagnostisera honom.Paranoid?Psykos?

Jag kom helskinnad hem i alla fall.Och döm om min förvåning då det visade sig att han hade rätt! Regnet VAR Ryssarnas fel! Det var det året sommar-os gick och de sköt upp kanoner eller nåt som skingrade molnen så att de skulle få fint väder.Så regnmolnen kom hitåt.

Ja,som sagt.Liiite nojjiga över Ryssarna borde vi nog vara.

Av Eva-Lena Wiberg - 19 december 2014 07:35

Sitter här och väntar på att Leon ska gå upp.Han är SÅ morgonseg! Så jag sitter o glor på granen och bloggar medans han mornar sig :)
Ledig idag men ingen idé att sova mer sen sonen gått till plugget. Har asmycket kvar att göra innan jul! Flera klappar kvar att köpa o slå in,städa och sist men inte minst: handla all julmat och tillaga den. Jobbar ju Måndag och Tisdag så då pallar man ju inte möe :(
Vi skulle egentligen åkt till stugan och sovit fre-lör men skippar det då jag har så möe stress i huvet! Går ju inte koppla av då. Hade suttit där i stugan och sprattlat med benen av inre stress :/
Ohoj! Klockan går! Dags att väcka skrutten I G EN!

Av Eva-Lena Wiberg - 18 december 2014 13:18

min Gina i mitten ??

Av Eva-Lena Wiberg - 17 december 2014 16:24

8 November var det invigning av vår hundrastgård här.Det blev genast populärt och många har kommit dit med sina hundar.Dock är vi inte ens 20 betalande/registrerade medlemmar än.

Var dit i början av förra veckan och blev SÅ äcklad! Hundbajs överallt! Skräp! Samt att nån trimmat sin hund och låtit pälsen ligga kvar lite överallt.

Efter ett ramaskri från mig och min kompis blir det alltså möte ikväll klockan sju.

Funderar på om vi måste sätta lås på rastgården så att bara vi medlemmar kommer in.SJUKT om det skulle vara nödvändigt.Det hör väl lite till vett och etikett att plocka opp hundskit?Att inte skräpa ner osv.

Lamporna har nu blivit stulna 2 ggr. och polisanmält.Ska vi köpa nya igen får nån klättra opp lååååångt upp i ett träd och fästa dom för att ingen ska ta dom...ELLER!!??

Har vi nu fått igenom en hundrastgård efter flera års tjat kan väl folk vara tacksamma och sköta den?*Asförbannad*

Av Eva-Lena Wiberg - 16 december 2014 16:29

Ja,det finns faktiskt en "diagnos" som heter så.Googlade igår då jag länge haft ont i höger tumme och det blir värre.I-phonetumme kallas det också.Och sms-tumme.Kärt barn har många namn   Och i sanningens namn använder jag mobilen vääääldigt mycket! Sms,Facebook,div spel,instagram,mina två bloggar mm.

Så det enda sättet att bli av med det onda i tummen är väl då att helt enkelt dra ner på mobilanvänadet.SURT

Tror även att jag har mobilnyckelben/datornyckelben,,,Fast det ordet har jag hittat på själv.

Har ofta ont och är lite svullen på höger nyckelben,vilket antagligen beror på överansträngning.Har jag sagt att jag är Hypokondrisk också? Nu fick jag lite ont i halsen,,,  

Ovido - Quiz & Flashcards